marielindberg.blogg.se

Börjar bli lite

strukturerat här i huset nu....Allt börjar falla på plats och det ser ut som ett hem igen.... Även vovvarna har börjat förstå vad som hände när alla sakerna började ramla in här och att vi inte skulle flytta än en gång ;) Så Glad över att jag har Huskyn som jag måste säga är en mycket Klok och även underbar ras ;) Det bästa med dom är att man slipper allt skällande, då dom oftast ylar eller gnyr istället. Räcker att man har den lille "korven" Reggie som står för den notan hihi. Näe måste berömma han lite för han skäller bara på grannens hund för den verkar han absolut Inte gilla, vilket även till min förvåning ej heller mina Huskyn gör......Lite märkligt då grannes hund är e Tik och mina Huskyn har ALDRIG förut reagerat Negativt mot någon Tik innan.....Så måste vara Tiken som sänder ut Negativ energi. Är det något Huskyn är Bra på så är det att läsa andra hundars energi........ Hur som haver.....Vi har varit på långpromenad idag jag och lille Korven.......Efter det fick Yuma och Loke snurra runt i skogen lite med granntjejerna, vilka även är deras systrar......vilket dom tycker är skitkul. Nu ska jag kolla priser på nytt nät till hundgården så lille korven kan få tillbaka friheten där ute igen....känner att mina hundar är lyckligt lottade som har tillgång till att vara ute hela dagarna i sin hundgård och att slippa ligga inne hela dagarna och sova bort sitt liv.......ska även beställa staket till framsidan så man får lite mer markerat sin tomt.....Är vårens projekt att fixa detta ;) Ska en sväng till Ulricehamn imorrn åxå, slänga sopor och kolla runt i affärerna där ;) Har hittat en del guldgruvor med Shabby chic saker som skulle passa in här ;) Får se vad man hittar ;)

Mitt hem ser ut....

som om ett Världskrig härjat där hihi.......Saker och möbler överallt....små snirklade gångar finns för att ta sig fram från rum till rum....snacka om att ha att göra just nu.....;) Har köpt en massa nytt och sen har jag och min syster delat på min mammas hem, då hon hastigt lämnade jordelivet i januari ;( Kändes att splittra hela hennes hem ;( Men får se det positiva i det att hennes saker finns kvar hos oss och hos barnbarnen ;) Har hunnit tänka mycket åxå under tiden som varit efter Mammas bortgång, Har tänkt på hur en del egentligen behandlar andra människor. Har fått höra så mycket under en period hur en del far fram med lögner och påhittade saker för att vad jag tror må bra själva. Man försöker svärta ner personer via att sprida dynga utan att ha Faktan på bordet. Har sett att mycket handlat om att tagit del i Fel halva av sanningen. Fick höra i vintras att man ska sopa rent utanför sin egen dörr innan man gnäller, men har nu insett att detta har vissa inte gjort själva innan dom kastar skit på än den ena och än den andra. Mycket Tragiskt att vissa uppvisar ett sådant beteende ;( Samtidigt kan jag inte mer än Le en smula åt detta patetiska beteende som vissa visat upp, för till slut så är det dom själva dom sänker i sista ändan. Har hört så mycket om rakrygghet, ärlighet, feghet mm. under sista halvåret och när man summerar hela sörjan som varit, så har jag inte kunnat se varken Rakryggheten, Ärligheten, Modigheten hos dessa individer Utan enbart motsatsen där det enbart handlat om att göra andra människor Illa och försök till att frysa ut vissa personer. Vill nog hellre kalla dessa individer för mycket Små, Svaga och en mycket stor brist på Självförtroende. Dessa individer har Ingen plats i mitt Liv och mår så mycket bättre utan dom ;) Så lämnar detta bakom mig med ett leende på läpparna och låter dom kocentrera sig på att ev. göra livet surt för andra personer, för i mitt liv finns dom inte och dom är inget annat än Luft för mig idag. Nu börjar 2013 och detta med nya vänner och ett helt annat Liv än innan. Det trista livet läggs bakom mig och hoppas på ett mer innehållsrikt 2013 ;)

Haft lite

annat för mig än att blogga...så ber om Ursäkt. Annars är allt bra Huvvet upp och fötterna ner, Bara så ni vet....... *smile*

Slutat bra

åxå den här torsdagen, förutom den nedrans värken. Men som sagt man ska inte gnälla, finns dom som har det värre ;) Fått klätt resten av stolarna i alla fall, en i taget och så vilat emellan. Vägrar acceptera värkeländet, ska nog kunna leva med den, men ALDRIG acceptera den. Skönt att man fått en diagnos nu i alla fall, tack vare den underbara läkaren och min handläggare på FK, har jag fått gå igenom en riktig utredning av värken och fått en diagnos istället för "Kronisk värksyndrom" som jag diagnostiserats med under så många år. Hur som haver, klarar mig på lite starkare Alvedontabletter fortfarande i alla fall, VÄGRAR äta skit som antidepp o.dyl. Vill fungera som människa och inte leva som nån jävla Zoombi instängd i en egen liten värld mellan fyra väggar.Det är faen i mej INTE LIVSKVALITÈ Har aldrig riktigt förstått hur människor kan äta den skiten. För att "lindra" en symptom så ger "skiten ca 100 andra symptomer istället. Är det OK? Inte i min värld, där medicinerar//åtgärdar man roten till det "onda" istället för att "Döva" symptomen med en massa jäkla "droger" Kanske får man då ibland välja mellan Pest eller Kolera som i mitt fall och då väljer jag nog faen att ha min smärta och försöka hantera den på bästa sätt utan att vara "drogad" och borta från verkligheten. Varma duschar, värmedyna och liniment som värmer och kyler, tar lite längre tid att lindra symptomen men fasen så mycket bättre. Man fungerar ju som människa i alla fall med den kuren. Farligt att lura hjärnan med antiepileptikum för man blir bara beroende och ja självklart så slipper läkarna att lägga ner nån större energi på patienten. Självklart fins vissa psykiska/fysiska tillstånd som måste behandlas med antiepileptikum, men dom är inte många. Man måste lära både kropp och själ att hjälpa till att läka sig självt utan dessa preparat. Är min åsikt och vet att den inte delas av alla men, men alla har ju rätt att ha sina egna åsikter

Torsdagen börjar

mycket bra......Sonen och hans tjej har fått lägenhet, Malin antagligen åxå och Emmis har fixat ett eget hus, med bastu.....Underbar känsla när solen skier på sina egna barn ;)
 
Skönt när vindarna vänder och blåser åt rätt håll ;)
 
Gör inte många knop idag då värken tagit tag i kroppen idag, men får se om värktabletterna gör sin nytta så man kan göra lite nytta idag.....

Loppis

Idag har loppis stått på listan över att göra...Fick faktiskt tag på ett par fynd ;) En sväng i Knallelad innan man åkte hem gjorde ej heller ont ;)
 
Många människor ägnar sina dagar till att prata skit om andra, att ljuga ihop nåt, att skvallra och förtala och fara fram med osanningAlltså, jag frågar mig, har man inget annat att göra än att hålla reda på andra, sina grannar och arbetskamrater och även vänner? Har man inte nog med sitt och sig själv frågar jag mig.

För det du säger till en – viskar i nåns öra nåt … det låter helt annorlunda när den här människan viskar i nästa öra nåt lite annorlunda … hört från någonstans och tillslut så när den sista får höra det – handlar det om nåt helt annat än från början.

Så funkar skvaller – det är aldrig bra, det är fel och orätt.

Nä det bästa vore nog om sådana här människor faktiskt skaffar sig nåt intressant och annat att göra än att sitta på sitt arsle hela dagen och hitta på dynga om andra människor! Det är ju oftast så att den dyngan man sprider om andra är den dyngan från deras egna dynghög som dom egentligen sitter i själva.

Man ska Akta sig för Halvsanningar - man kanske får tag på FEL halva!!

 

 

Lyssnar...

på musik och klär om Stolar ;) Köpte nytt tyg till både köksstolarna och matsalsbordsstolarna idag ;)
 
Sen kom även det efterlängtade paketet från Jotex så har en hel del att pyssla med nu.
 
Handlat mat för en hel månad åxå både till mig, hundarna, katterna och pippisarna. 
 
Skaffat Abonemang på Spotify åxå så har massor att lyssna på nu...utan en massa jäkla reklam.....Nytt bredband åxå så nu rör Internet på sig utan att man somnar innan sidan laddats upp hihi.....
 
Köksstolarna klara så  nu är det bara att hugga in på sex stycken andra stolar som ska kläs om ;)
 
 

Borås...

antagligen idag ;) Handla lite mat och känner för att kika på en tv till sovrummet ;)
 
50tum kostar inte så mycket nu såg jag i reklambladen så fundilerar på att köpa e såda att hänga på väggen där ine så man kan ligga och kika på TV när värken däckar en ibland. Ska kolla på en större Laptop åxå och sälja av min lilla Laptop i så fall, om jag hittar nån som passar.
 
Ska kolla med grustaget i ramnaslätt åxå och fixa smågrus till hundgården så vovvarna slipper gyttjebad där när det regnar i fortsättningen. Gruset kostar inte så mycket men transporten kostar ett par tusen istället ;)
 
Längtar lite till våren nu så man kan börja pyssla lite ute Har inte gjort så mycket av tomten ännu, men ska börja med det i vår. Staket runt hela tomten, nytt nät runt hundgården med mindre maskor, tak till baksidan, soldäck till framsidan, måla vita fönsterlister och plantera lite blomsterlökar står på listan att fixa under denna våren. Så får se hur mycket som man orkar och hinner med. Har även blivit erbjuden hjälp från en "vän" så ska nog kunna få listan gjord i vår/sommar ;)
 
Ska fräscha upp The Black Pearl en del åxå och ev. sälja den till hösten för att ge plats åt en nyare "pärla"
 
Känns som man börjar ett helt nytt liv nu och mår mycket bättre i själen idag än för ett år sedan ;) Tror det är bra att rensa upp i sitt liv ibland man får lite annan syn på världen då.
 

Ulricehamn

har vi besökt idag och inhandlat nytt vaxad tyg till stolarna. Blev svart till matsalsstolarna och ängelmotiv till köksstolarna. Mycket nöjd med inköpet ;)
 
Frukost hos grannen med en annan granne så nu blir det en stund på soffan och lite bläng på TV;n innan middag och efter det kanske lite nyttigare saker. Värken gnager i kroppen idag så får se hur mycket man klarar av att göra.
 
Black Pearl ;)

 
 
 
 

Söndagen....

har varit mycket givande ;)  Städat klart och haft gäster på middag ;)
 
Hoppas veckan som kommer blir lika givande och roande ;)
 
Lite söndagskul bjur jag på åxå ;)
 

Elvis...

på överarmen funderar jag verkligen på att göra...skulle inte göra ont alls utan få vardagen att förgyllas en hel del...;)
 

Härligt....

att ha bil igen ;) Nu kan man åka iväg en sväng när det blir jobbigt här ute i skogen det är värt GULD.
 
Och nästa vecka ska jag antagligen åka hem till mammas gamla hem och gå igenom alla hennes saker med syrran, det kommer att bli riktigt jobbigt ;( Men skönt när det blivit gjort så man kan börja gå vidare sen ;)
 
Nu ska vovvarna ut och lätta på trycket sen ska jag försöka greja lite här hemma, har värkeländet i kroppen idag igen så får se hur mycket jag klarar ;)
 
 
Min allra finaste Loke ;) Finaste vovven på hela jorden ;)
 
 
 

Nya gardiner .......

i sovrummet uppe ;) Blev faktiskt mycket nöjd med gardinfyndet idag .....
 
Måste köpa nya fönsterlampor dit nu, men får fixa det i veckan som kommer ;)
 
Ska surfa ut på nätet nu och kolla butiken i London efter lite mer Elvis Presley prylar att dekorera sovrummet med åxå ;)
 
 
Dessa påslakanset har redan anlänt och är nytvättade och ska bäddas med nu :P Måste erkänna att Elvis verkligen smälte in med shabby chick inredningen. Han var som klippt och skuren i den miljön :)
 
 

Lördagen.....

 inbringade en hel del köp på Loppis ;)
 
Spets, korgar, ljuslyktor, skålar mm...samt lite gosedjur till lillvovven att demolera ;)
 
Nu dax för en timme framför TVn, sen storstädning av sovrum och renbäddning med fyndet från en butik i London som anlände i veckan ;)
 
Inväntar paketet från Jotex nu åxå med påslakan, mattor, överkast, örngott mm.....så allt blir komplett från föregående leverans där det kom mattor, duschdraperie, badrumsmattor, skyltar mm.
 
Så himla kul att få nya saker hihi

Ler_Bara_Ler

Kanske ska man inte gapa för mycket när man inte får som man vill ;).
 
Kanske ska man ha fakta på bordet innan man springer runt och gapar för mycket.....hur var det där ordspråket nu....hmmmmm.....
 
Kasta Inte sten när du sitter i glashus....Jopp så var det.... kanske ska man tänka sig för och använda tex. bomullsbollar i sitt lilla glashus istället, så slipper man draget som kommer efter man pangat rutorna.
 
Me rätt Kul att vara åskådare när dessa individer sitter där i sitt dragiga glashus :)
 
Får tillåta mig att Le en smula åt dessa individer istället ;) ;)
 

Black Pearl

Yezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Black Pearl is Back.......Min lilla bil är redo för nya äventyr ;) Ett litet ord som vissa kanske skulle fundera på ; Käre Gud, hjälp mej Hålla Käft tills jag vet vad jag talar om!!!!

Lite självberöm hihi

Kan inte låta bli att faktiskt ge mig själv en smula beröm för hur jag lyckats få en sån vacker Dotter :) Men så blev det när man mixade mina gener med hennes pappas gener hihi Hade jag haft det utseendet, dom ögonen, ögonfransarna så hade jag hoppat av glädje ;) Hade inte klagat om jag haft den den urringningen/klyftan heller ;) Med andra ord har jag fått den Perfekta dottern, eller ;) "typisk kommentar av en mamma ;) "

Eftersom jag har EN så ihärdig....

besökare som bara sitter och väntar på att få läsa i min blogg får jag väl skriva lite i den. Vill ju inte att den besökaren ska ha det så tråkigt med att sitta och läsa Gamla inlägg ;) Ja jag har tyvärr inte varit så aktiv pga att min mamma gått bort. Hoppas "du" har överseende med att jag går igenom ett sorgearbete och inte har tid att förse "dig" med nya blogginlägg då ;) Men nu är begravningen över och jag har kommit n bit på vägen. Själva begravningen skyltar jag inte med här men om "du" via kommentar hör av dig så kan jag berätta för dig om du absolut vill veta!