marielindberg.blogg.se

Så sant så.....

;)

Älskade Mamma

Nu är din strävan slut,
All smärta är borta
Och du får vila ut.
Tack mamma
För all din kärlek.

Pappa räckte ut sin hand
Och du fattade den.
På andra sidan
Möts ni nu igen

Tack för Allt
Älskade Mamma

Man måste.....

vara mogen för att ta till sig negativ kritik, speciellt när den är befogad. Sorgligt att vissa inte är lika mogna som man bör vara för sin ålder. Annars flyter det på trots att man har många tråkiga saker att ta hand om den närmaste tiden nu ;( Julen är utstädad och väntar nu bara på våren med lite sol, värme och att få lägga allt tragiskt bakom mig.
 
Har även idag insett att  det motsatta könet är svin!!!
 

 
 

R.I.P

Varför ska det vara såååååå......

svårt att se på när någon man älskat hela sitt liv är på väg att ryckas bort från en :( Kvittar hur lång tid man får på sig att förbereda sig på...lika svårt ändå ;( ;(

.........

Jag GILLAR många, men INTE alla.
Jag FÖRLÅTER en hel del, men INTE allt.
Jag GLÖMMER fort, men INTE alltid.
Dom jag GILLAR, dom VET det.
Dom som jag INTE gillar, MÄRKER det.
... För RIKTIGA vänner kommer jag att GÅ IGENOM HELVETET för,

och för mina OVÄNNER kommer jag att VISA vägen DIT !!

Så sant som det var sagt ;)

Jag vet.....

att man ska försöka Glömma och Förlåta, men någon gång i livet händer saker som man Inte klarar av att Glömma och Förlåta.
 
En sådan episod har inträffat i mitt liv och efter allt man efteråt fått reda på så är det svårt, ja helt omöjligt att Glömma och Förlåta. Man vill ju ha vänner som man kan lita på, som man kan prata med i förtroende utan att dom för det vidare. En snn vän accepterar dig för den du är och gör inget för att skada dig eller någon av dina andra vänner. En sann vän ger dig Kärlek och Respekt och inte hat och förnedring och trampar på dig.
 
Att bli baktalad av vän/vänner kan man acceptera till en viss gräns, men när den gränsen tänjts ut maximalt, då har även vänskapen försvunnit och vän/vännerna har helt plötsligt tagit på sig rollen som fiende/fiender.
 
Det är inte alls kul att vänskap slutar på detta sättet, men livet måste gå vidare. Kommer att välja mina vänner med omsorg i framtiden, så jag inte stöter på samma misstag igen.
 
Så 2013 städar jag ut dessa vänner och för in nya vänner som förhoppningsvis behandlar mig som en vän och inte en slagpåse.
 
Så nu ska bloggen få lite ljus över sig utan alla dessa svarta moln som varit den sista tiden ;)
 
Nattizz Dax för sänghalmen och drömma sött om The King ovanför sängen hihi
 
//Pözz  Mia
 

Snälla grannar finns ;)

Tack snälla snälla, grannen Mia för ELVIS tavlan ;) Den lyste upp tillvaron mitt i eländet. Den hänger redan uppsatt på väggen och smälte in till 100% bland resten av Elvisinventarierna i sovrummet.
 
än en gång Tack Mia ;);)