marielindberg.blogg.se

Så var denna

veckan till ända åxå.......och med detta kom regnet hahaha.....
 
jaja har fått gjort lite ute idag i alla fall...sopat och plockat lite.....Har även lagt spår till vovvarna så do fick jobba lite...dom klarade detta galant trots att det var bra länge sen dom spårade.... ;) Har så smarta och duktiga vovvar som jag är så stolt över ;)
 
La även ett doftspår av kött åt grannvovven och hon klarade detta med MVG åxå trots att hon inte spårat alls mycket. Måste säga att Husky är nog den klokaste varelsen som går på fyra ben ;)
 
Dom är smarta, lugna, skäller inte, och en mycket trofast kompis ;) Dom litar på sin matte/husse till 500%, vilket ger ett mycket Bra samspel mellan hund och ägare. Ångrar INTE en sekund att jag valde just den rasen ;)
 
Nästa vecka har man massor att göra, får se hur mycket som blir gjort för känns som en infektion tagit fäste i kroppen just nu ;( Men inget att gråta över, finns de som har det värre ;)
 
Hoppas den svitt över inom de närmaste veckorna bara då gruset anländer till hungården, blir juh lite jobb med att få ordning på det efter leveransen, men blir juh till det positiva i alla fall och har ju blivit erbjuden hjälp till detta åxå ;) ;)
 
Snart dax att beställa tid för vaccinationer åt vovvarna åxå ;)  och sen ska det bli en tur till Ullared i Maj med grannen och Mallan, det ser jag fram emot. Alltid kul att åka dit.
 
Annars är nästan allt klart inne i huset nu.....ska köpa golv till två rum till bara och sätta upp resten av golvlisterna.....till sensommaren ska väggen i garderoben rivas så de blir EN istället för två, det ska bli skönt att få sätta igen väggen i sovrummet så man kan möblera på mer än ETT sätt ;)
 
Näe dax att kura ihop sig framför TVn och blänga lite ;)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: