marielindberg.blogg.se

Snart 2013

Varit mer död än levande idag efter gårdagens stress ;( 
 
Grannarna bjöd på varm smörgåstårta så gott så ;) Sen blev det en sväng till Gällstad och handlade lite.
 
Nyår ska firas i med några av grannarna med god mat och dricka och gemenskap ;)
 
Längtar redan till sommar, sol och värme så kroppen hänger med lite bättre. Nu är den totalt i botten med väderväxlingarna som är, ingen riktig sömn och orkeslös, men men ska inte klaga det finns människor som har det värre ;(
 
 

Går över mitt....

förstånd hur vissa uppfostrar sina barn...har i alla fall lärt mina barn vad Respekt betyder........
Man behöver inte älska alla här i världen, men man kan visa respekt för dom man inte kan älska.....
 
Blir både lessen och förbannad när man ser hur respektlösa vissa ungdomar idag kan vara, och hur dom bär sig åt mot andra människor , spec. för egen vinings skull;( 
Många ungdomar och även vuxna kan inte ta Negativ kritik utan måste hela tiden bli överösta med positiv kritik vare sig dom förtjänat den eller ej...Är Tragiskt.
 
Är uppfostrad med att man lär sig på sina misstag...vilket jag förstår att ungdomen inte uppfostras med idag och det kanske även förklarar att ungdomarnas IQ sjunker drastiskt.
 
Ser vissa ungdomar som i tidig ålder får ta ansvar för både sig själv och andra och klarar det så jävla bra...en eloge till dessa ungdomar ;)
 
 
 
Var skönt att komma här ifrån idag och slippa allt ;) trots att man var ute på privata tragiska saker.
 
Men snart går vi 2013 till mötes och har redan vissa nyårslöften i tankarna. Brukar inte lägga såna löften men detta nyår ska jag det.

Än en gång....

måste jag åka iväg imorrnbitti till min Mor då hon åter blivit dålig. Min syster och min Mors syskon har hela dagen försökt få henne att följa med till AVC utan resultat. Men jag är nog lite hårdare än dom i såna situationer så imorrn ska hon dit ;)
 
Annars har dagen vart bra, har tvättat och manglat så nu är tvättkorgen tom i alla fall. Ska försöka laga bilen snarast, eller satsa på att köpa en ny...får se efter nyår hur jag gör. Känner att en bil är ett måste för att kunna komma här ifrån ibland och få annat att tänka på.
 
Är så glad för mina Goa vänner i andra ändan av huslängan....Dom är helt Underbara människor. Man trodde inte att det fanns så Goa människor ;)
 
Får eventuellt besök i helgen beroende på hur det går med min lilla mamma imorrn. En barndomsvän som jag inte träffat på över 20 år ;) har enbart snackat med han på FB det sista året ;) Ska bli jättekul att träffa han så här många år efter att vi träffades sist :)
 
Ja hade inte så mycket intressant att förtälja idag, så kanske inte det roligste att blänga in i min blogg idag hihi
 
Nattizz har träff med JB om en stund vilket jag inte vill missa ;)

<3

Allt jag begär är att få är Kärlek och Respekt,
kan man Inte ge mig det,
så har man Inte i mitt liv att göra.
 

behövs inga mer ord ;)

Gonatt...

Ska nana nu så skriver inte mer idag ....bara så ni vet, så får ni tid till annat än att läsa mina bokstäver och dra statistiken till höjderna ;)

Nattizz....hihi

Underbar så.......

Bjuder på EN till........;)
 

Ett Gott Råd.....

för en del att ta med sig på sin väg i Livet, ord som ett par jag känner kanske inte har tänkt på, tyvärr.....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konstigt att man..

varje dag har TVÅ besökare som i ett kollar vad man skriver i bloggen.....Är det ren slump? eller samma personer hela tiden....undra varför i så fall? Ja jag vet ju i alla fall om en person som gillar att förfölja folk på bloggar, forum mm och undra varför? Nyfikenhet? Eller rädd för att det ska skrivas något om henne där?
 
Eller förresten hon hade juh så mycket annat att göra med sin äldre vän och familj och hade inte tid för såna saker så det måste vara slumpen då.....;)
 
Men har ev. snart ett program som kan checka IP på besökarna i min blogg så då vet jag ju sen ;);)
 
Annars är det lugnt och skönt...har en bara sak kvar att göra på det gamla året för att slippa ta med mig "skit" in på 2013;)

2013

startar vi om.....
 
Slänger ut allt gammalt och in med nytt.

Snopet????

Att jag Inte skrivit nåt idag....hahaha

Mmmmmmm.......

Proppmätt av all julmat som Jag, Malin och grannen ätit......

Även hundarna har ätit sig proppmätta och ligger utslagna lite varstans i huset hahaha.....

Missarna har smällt i sig både sheba och pussi så äve dom har fått tillräckligt och ligger nånstans men vet inte var hihi...

Pippifåglarna har mumsat hirschkolvar så det stod härligt till ;)

Så nu e alla mätta och belåtna även grannens hundar och katter som fick Dogybag med sig hem.....

Bästa Julklappen fick jag av Granngozzen och lilla missen Tussen ;)

 
Malin har däckat i soffan hahaha
 

och Loke & Reggie på golvet
 
 
och sist men inte minst Yuma i sängen
 

Så endast Jag är vaken hihi.....God Fortsättning på Julafton alla ;)

Imorgon...

är det julafton ;) och Malin anländer för att käka gott och umgås ;)
 
Idag har vi målat köksluckor hos grannen och det blev vitt, vitare än snön. Sen kom den andra grannen dit med Kålpudding som vi käkade till middag ;)
 
Nu blir det slappekväll och inväntar morgondagen....;)
 
God Jul!! från oss alla...Voov Voov....
 

Sicken kväll/natt....

Ja runt 24 tiden knackar det på dörren....fixar ut vovvarna i hundgården och öppnar...hahaha utanför står två stycken genanta poliser och ber om ursäkt för dom knackat på hos fel person hihi...sen hade jag svårt att somna efteråt ;(
 
Men hur som haver natten tog ändå slut och har tillbringat den störta dele av dagen med att slappa i soffan och kikat på TV........
 
Ikväll var jag med mina goa grannar i Ulricehamn och hadlade det sista inför julhelgen...lite klappar till vovvarna blev det åxå ;) Ska tvätta lite smått och gott under morgondagen och sen är det JULFRID för min del ;) fram till 25e då det bär av till Borås och krogen med dottern och två grannar ;) Ska bli gott att få komma bort härifrån lite och få annat att tänka på efter allt som varit här det sista halvåret.
 
Till mina vänner;
 
 
Och till de som jag INTE vill ha som vän;
 

 
 
 

Min Önskelista :)

Hmmmmm.......

Tydligen eftertraktad igen...*suck*  Att vissa inte har annat för sig än att leva sitt liv genom andra....
 
Men hur som haver har dom inget bättre för sig mitt i julstöket så kan jag inget annat än att tycka synd om idioterna.
 
Snart Julafton.....ska shoppa det sista imorron sen bara slappa fram till julafton. Malin kommer hit så det ska bli massor med Julmat och juldagen ska vi på krogen,,,,,,;)
 
Men får väl ge de nyfikna en liten julklapp i förväg.....Vassego.......
 

fyra dagar kvar....

till Julafton. ;) Har varit med grannen inne i Borås och handlat julmat i dagarna. Även varit på kalas hos min andra granne och ätit maripantårta då hon fyllde år.......Mums. Annars har dagarna bestått i värk och värk och åter värk....sömnsvårigheter som den även för med sig när den hälsar på...eller hur var det nu igen? Jag hade visst ingen värk, enligt en person, var ju henne det var synd om, hon har ju värk 24/t om dahen så det kan faen ingen annan slå....*suckar* speciellt över människor som bara ser till sig själv och ständigt ska tala om för alla att dom har det värre. 
 
Även att jämföra vad dom själva klarar av när dom har värk och "banna" andra för att dom inte fungerar på samma sätt. Men nu är det faktiskt så att jag har MIN värk och den värken och det den för med sig är MIN unika värk och vill faen inte jämföras med vad andra "skator" har för värk och vad deras värk sätter för gränser. Är Patetiskt att hela tiden gå runt och ifrågasätta hurvida jag har värk och vad jag skulle klara av att göra när jag har värk, det är väl JAG och min kropp som avgör dom gränserna och inte någon jäkla skvallerkärring som ska göra det. 
 
Näe bättre hon sköter sig själv och låter andra sköta sitt!! En sak vet jag i alla fall....Orkar inte studsa upp klockan fyra på morronen och tvätta, städa och baka. Så kanske skulle ifrågasätta hurvida den damen har värk eller ej! 
Man ska INTE kasta GLAS när man sitter i Glashus heter det och kanske skulle vissa ta till sig det ordspråket istället för att Ropa Hej innan dom är över Bäcken!
 
Hur som helst  så är det snart Jul och önskar att ALLA får Julfrid och en riktigt mysig Jul, förutom ett par personer som jag inte anser är värda det och det har dom bäddat för alldeles, slldeles själva!

Friden slut igen.....

för denna gång men hoppas den infinner sig snart igen ;)
 
Proppen till elementen hade gått inatt...Brrrr lite kallt här och där i huset när man vaknade i morse... men nu har värmen åter infunnit sig i alla rum......
 
Blir goer middag inne hos grannen idag....:) annars är det dammsugning som står på dagens lista över att Göra.
 
Granen är klädd och Julvärmen känns i TV rummet.......:)
 

Julafton närmar sig....

och snart Julpyntat klart.... Känns så varmt och Fridfullt med alla Ljus och Tomtar, ändå har jag skurit ner på tomtepyntandet i år hihi...Alla tomtar är idag Vit/Grå förutom de stora tomtarna med riktiga kläder. Blir till att sy vit/Grå kläder till dom nästa Jul ;)
 
Lugnt och skönt för övrigt...sov så jäkla gott inatt....var första natten på länge som jag sov så gott.....kanske beror på att man kunde koppla av på ett annat sätt just nu då orosmolnet är borta ;)
 
ÅTTA dagar till Julafton ;)
 
 

Börjat julpynta

lite.....tar lite i taget så fixar jag nog att få ordning på detta åxå...:) Nedrans Vindar ute.......inget härligt väder alls.....

Riktigt jäkla sjukt ...hahaha

Det finns som sagt Idioter och sen finns det Patetiska Idioter och det finns även IQ befriade Idioter...Tragiskt bara att man har dom för nära inpå sig.......

Man slutar aldrig...

att förvånas över hur folk man trodde att man kände egentligen är. Har haft tid nu att tänka efter vad som hänt de sista åren i mitt liv och hur en sk. vänskap har visat sig vara den falskaste vänskap jag nån gång i hela mitt liv stött på.
 
Har blivit rådd av en sk. vän hur jag skulle agera mot vissa människor och hur jag skulle agera i vissa saker som inträffade i mitt liv under första delen av året. Som tur är har jag inte direkt gjort eller sagt som hon rått mig till att göra utan valt att agera som jag själv innerst inne kände för att göra.
 
Men får allt detta nu kastat mot mig i form av dynga som personen sprider till mina vänner, där personen i fråga ska smutskasta mig för att själv framstå som den oskuldsfullaste människan på jorden. Är mycket lågt av en person att hela tiden gå på och trigga "sina vänner" till att försöka gå hennes egna ärenden på detta sätt och sen baktala dom till de personer som hon själv suttit/sitter och snackar ner.
 
Har så svårt för att förstå hur en person kan sjunka så långt ner.
 
Blev från första gången då hon träffade en av mina andra vänner varnad av henne att umgås med min andra vän, då hon menade på att jag enbart skulle få problem om jag hade en fortsatt vänskap med henne. Detta var inte den anledning som lite senar gjorde att vi kom på kant med varandra, uta helt andra orsaker som jag inte vill gå in på.
 
Från den dagen började personen som skulle vara min vän, att umgås med min andra vän istället....blev mycket förvånad, då hon en kort tid innan sagt att den personen skulle man inte umgås med. När jag flyttade in där jag idag bor hade jag inte tillgång till hela huset, utan en av mina vänner hade haft huset före mig och hade kvar sina saker i vardagsrummet, vilket innebar att jag inte kunde använda det rummet. Han skulle skaffa ett förråd till sitt bohag så fort som möjligt.
 
 
Detta drog dessvärre ut på tiden och jag kände att jag och mina vovvar hade inte space att röra oss på den lilla ytan vi då bodde på. Min sk. vän tyckte att jag skulle "ge mig på" han och tala om för han att då jag betalade hela hyran för huset så skulle han bara se till att flytta ut sina saker då det gått en hel del tid över efter vad som antogs i början att hitta ett magasin till sitt bohag.
 
Hon tyckte även att jag skulle skita i att betala elräkningen utan den summan var jag berättigad till för att jag hyste hans bohag. Nu är det så att jag har inte hjärta nog att göra sådant mot mina vänner vilket jag ej heller gjorde. Jag mådde jättedåligt av situationen och min sk. vän hon gjorde ej heller saken bättre med att komma till mig var och varannan dag i försök att trigga mig till att be han flytta sakerna mm. Hon sa sig själv att hon aldrig hade accepterat att ha min situation utan hade kastat ut hans saker om hon vart jag.
 
Detta har hon sedan vänt mot mig och sprungit runt och snackat till han att jag sagt det och det och det...trots att det var hon som sa det mesta angende den situation som jag bodde i då.
 
Har även idag fått reda på hur mycket hon sprungit runt och snackat med mina vänner,  saker som hon sagt, gjort mm har hon vänt i skitsnacket mot mig i ett försök att snacka ner mig totalt.
 
Tragiskt att någon man trott sig känt i ca 10 år visar sig vara en helt annan person än den man trodde. Den Falskhet som hon den sista tiden uppvisat har jag aldrig sett hos denna person under de 10 år jag känt henne, så hon har verkligen lyckats dölja sitt rätta jag för mig en lång tid.
 
Men jag borde ju ha tänkt lite kanske, då hon gjort sig ovän med 5-6 personer under denna tiden och det var ju alltid fel på dessa personer och aldrig på henne. Redan då borde jag dragit öronen åt mig och vaktat min rygg. Men men hon lyckades även sätta kniven i ryggen på mig så nu har hon ännu en bragd att lägga till samlingen, tror hon i alla fall.
 
Näe kommer att lägga korten på bordet nu till gemensamma vänner där hon springer och baktalar mig, sen får dessa vänner avgöra själva hur mycket sanning det ligger i hennes skitsnack hon springer runt med. Är trött på att höra den ena saken efter den andra skyllas på mig, då det egentligen är hon som är den person som triggat igång det hela.
 
Jag är trött på att låta henne dra ner mig i sin dynga nu!
På tiden att hela sanningen får se dagsljuset och inte bara de sanningen som hon tror att hon har!

Stalking.....

i låsform ?????

En God .....

middag ihop med grannen Åsa idag....Hon stod för Rotmos och jag för Julkorven ;) Malin åt Fiskbullar tillsammans med Gizzmo hihi.....Såååå jäkla trött efteråt så däckade av 2 timmar på soffan ihop med TVn ;)
 
Skulle vilja slippa värk och eländet runt den och få arbeta igen, men har insett att värken ej intagit kroppen för att sen flytta, tyvärr ;( 
 
Blir depp på vissa människor som alltid ska hävda sig med att deras värk är värre än andras och att trots att de har värk 24 timmar/dygnet så kan dom göra allt och ser ner på en bara för att man inte är som dom när man har värk ;(
 
Kan man hålla igång 24 tim/dygn när man har Fibromyalgi, undrar jag om man verkligen har en riktig fibromyalgi. Men, men är inte arbetsför i dagsläget så ska inte ställa diagnoser heller ;)
 
Men Glad att lugnet råder och man kan använda tiden till att bearbeta värken istället för att behöva bry sig om annan skit......Är en jobbig situation som råder runt omkring som tär en hel del Fysiskt inte bara på mig utan även på andra indragna grannar åxå....tragiskt att vissa ska dra med allt och alla ner i sin egen sörja ;(
 
Dax för kvällspromenad med vovvarna...tack vare dom man kommer ut lite på dagara mitt i eländet i alla fall ;) mina älskade fyrfotade älsklingar ;)

Undra om....

det är väderskifte på väg in? Har lixom känt av detta under nattens gång ;( Positivt att solen i alla fall tittar fram idag ;)
 
Skulle gjort så mycket idag, men det får vänta, kommer fler dagar att användas till detta.
Kikar lite på TV och har varit inne hos grannen och rastat hennes vovvar lite så dax att rasta mina egna nu ;)
 

Exakt,,,,,,,,

Målat lite idag

och även hunnit med en liten middagslur.......Blev Kaffe hos grannen Åsa efteråt och sen en tur med grannarna till Gällstad och handlat lite ..... Värk och trötthet som det ska vara, men ska inte klaga, finns de som har det värre. Appropå Lucia.......Får man fira det??? Hon är ju VIT?????? Är inte det ett hån mot oss svenskar ????
 
 
Stjärngossarna är ju Kukluxklan och såna kan man juh inte heller ha i ett oskuldsfullt Luciatåg....och vi kan ju inte heller klä Lucia i mörk klänning....för då hånar vi juh vissa invandrare och vad ska Lucia bjuda på? Pepparkakor? Näe det går juh inte även där hittar vi fördomar. Så Luciatåget bör väl vara Lucia utan kläder utan ljus i håret och kanske kan hon bjuda på en skorpa då?
 
Och sen får hon lämna pepparkaksgubbarna hemma annars får vi protester från typ Afrika mm. Undra om vi får se Tomten i år eller är han ett hån mot dom som lider av Testosteronbrist???? Ja sicken värld vi lever i....Ska göra pepparkakshus nu....eller va tänker jag på ...hmmm Kan juh inte göra hån av Flyktingbostäderna......;(
 
Sicken Jul det blir nu i Dagens Sverige.......men Billig ;)

God Mat...

serverades hos grannarna idag...Ni är underbara vänner ni två <3 Fortfarande lugnt....och skönt......tur man omges av nattråttor så man får ha lugna dagar. Kom på något förresten att det kom något Rakryggat i backen innan, men det blev illa snabbt Ryggradslöst hihi Ja man kan tillåta sig le en smula åt allt mitt i eländet...och tur det..... Nattizz ;)

Lugnt och skönt...

när råttorna sover......hihi Kallt ute men vitt fortfarande i alla fall. Orkar ingenting idag...såååå jäkla trött :( Men vet juh att denna tiden på året återkommer alltid detta,,,Trötthet och värk, men får tänka positivt och räkna ner till värmen kommer igen ;)

HerreJösses.....

Nu bor man i min blogg åxå verkar det som... Jaja har man inget bättre för sig så be my Guest.... Har inte gett mitt tillstånd till någon att copy mina blogginlägg ej heller lägga ut mina skickade sms för att lägga detta på sin egna blogg...Strider mot vissa lagar det där ..... Har inget att skämmas över då jag bett att få vara ifred från Fröken Råtta men det är något hon inte vet vad det är...
 
Och förstår inte hur snabbt hon kom in på min blogg och snokade......vill hon inte läsa vad jag skriver så ge fasen i det..... Har i alla fall varken kopierat hennes logg, hängt ut personer med NAMN eller telefon nummer. Har skrivit av mig då jag är enormt trött på att allt här ska av vissa försöka vändas till att det ska se ut som om dom är de mest oskyldigaste människorna i världen och försöka svartmåla andra.
 
Snacka skit om grannarna? Ja det springer dom runt och säger att jag gör...och dom själva då? Ajajajaj inte dom inte....dom är juh ÄRLIGHETEN själva...... Skiter i att städa tvättstugan...jaha hur vände dom det sen jo....med att lilla fröken var trött på att städa efter mig därav städade hon inte ...Kan inget mer än Le en smula åt dessa idiotiska försvarstal dom kommer med......
 
Faktiskt ganska roliga dom där hahaha Anmälningar hit och dit och ja då helt plötsligt blir jag beskylld för att det är jag som varit delaktig....har faen inte ringt och anmält något/någon. Är väl den som gör anmälan som står som anmälare,? eller har jag missat något? Kan bara sucka och Le åt detta omogna, irriterande, löjliga, naiva, patetiska, idiotiska, dumma, beteende somliga visar upp. I min värld är det inte ett riktigt friskt beteende...har ALDRIG anklagat vare sig den ena eller den andra som det handlar om att vara Psykiskt sjuka har bara fundilerat på hurvida friskt beteende dom har.....är nog en yrkesskada jag har......
 
När man läser vad lilla fröken skriver på sin blogg så ser jag även att hon är i behov av lite egen fantasi när det gäller ord...det lånas en hel del av mina ord där....men jag bjuder henne på det...erfarenhet ger ett större ordförråd senare i livet till henne men den enda frasen du kan säga/skriva är Jag Ska veta vad du menar. Och sist men inte minst...Har ingen som helst anledning att prata med dig, Jag bloggar lixom du om vad jag vill Du har INTE Monopol på att blogga.......och jag skriver om X & Y hur mycket jag vill.... Kan juh i alla fall skriva sanningen från verkligheten på min dator, vilket jag insett du har svårt för att göra.
 
Jag vill inte ha med någon av er att göra och det har jag gjort klart för er när ni vart här och när ni sms;at....Det har du mycket svårt att fatta tydligen......Såg det mycket märkligt att du kommer och knackar på min dörr för att jag ska förklara konversationer du haft med min dotter....Patetiskt i mina ögon.... Och Patetiskt att skriva att jag har ett sjukt beteende för jag tar min dotters parti???? Vad faen hade du förväntat dig? Att jag skulle gullat med dig? Ge dig du är mer patetisk än Patetisk lilla flicka!!!!!!! Du är inte vatten värd i mina ögon lilla flicka!!!! Men läs gärna detta inlägget för det är det sista du kommer att få läsa i min Blogg!!!!!
 
Du är inte välkommen här inne heller lika lite som du är välkommen på min FB!!!!

Hoppsansa.......detta var det Lagen sa

Personuppgifter är; All slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Bild- och ljuduppgifter om en identifierbar fysisk person räknas också som personuppgifter, även om inga namn nämns. Krypterade uppgifter och olika slag av elektroniska identiteter är också personuppgifter om de direkt eller indirekt kan kopplas till fysiska personer.

Tomtar....

änglar och bockarna färdigmålade.... ska fixa kuddarna åxå....sååååå tråååkigt att plocka fram symaskinen bara..... ;) Blåser som fasen ute, inget roligt adventsväder alls.....men hoppas det avtar senare så inte kylan biter i skinnet så... Dax för lite adventskaffe och sen ta tag i sömmarna... Blås inte bort där ute om ni lämnar hemmets varma vrå....:)

Brrrrrrrrrrrrrrr Kallt som attan......

Blåser kallt idag, känns som man vill gå i ide och vakna upp någon gång framåt vårkanten, när snön är borta och man kan götta sig i vårsolen :) Idag blir det till att fortsätta med gårdagens sysslor så det blir klart, ska blänga lite på TV åxå då det kommer en del intressanta program. Två veckor kvar till Julafton nu,så ska fixa ordning allt dom närmaste dagarna så det är gjort så man kan koncentrera sig på julmat mm sen. Helt otroligt att jag tog upp bloggandet igen...fundilerar på att börja blogga på Loke & Yumas blogg lite åxå....tja vi får se hur det blir. Så länge det är lugnt och skönt som det är nu så är det skönt. Tragiskt bara att stämmningen i området spec. inför Julen är som den är, Mycket Tragiskt. Är uppfostrad med att Julen ska föra med sig Värme och Vänskap åt alla. Men man får jobba på att Vi som gillar Julen kan få ha det. P&K och ta det lugnt där ute i vintervädret... ;)

UUlricehamn by night hihi

Varit med grannarna i Gällstad och Ulricehamn och handlat. Väl hemma fick man hemmagjord tomtegröt av grannen...*Mumsigt* gott.
 
Skall fördriva kvällen med att måla tomtar, bockar och sy kuddfodral till prydnadskuddarna. Men först ska vovvarna ut en sväng och göra sina behov innan det är dax för deras mat.
 
P&K hela dan....

Sorgligt!!!......

.....när vissa har så dålig fantasi att dom måste använda allt som andra säger...*suck* Men bevisar än en gång att vissa pesoner uppvisar ett psykiskt instabilt beteende.
 
Har snöat inatt igen....massor av snö nu :) Vovvarna älskar verkligen snön, dessvärre gör inte matte detta ;)
 
Snart tid för julpynt....ska bli skönt att få "pynta" jul i år, blev juh inte något sådant förra året pga omständigheterna.
 
Fundilerar på att köpa en ny bil istället för att laga upp "The Black Pearl" Vore skönt att ha en bil igen så man kan åka från det här området, åka ifrån vissa idioter och slippa se dom en dag eller två.
 
Men, men....en sak i sänder....först ska vi fira Jul och Nyår...sen får vi se vad som händer.
 
Är glad över att jag insett vilka grannar som är normala
och vilka som är "idioter", kanske en snäll benämning på dom ...men är ju Jul snart och då sk vi vara snälla...:)
 
Dax för att skotta sig ut med vovvarna....
 
See you later  ******

Kan hon inte bara gå och dö nånstans Grrrrrrrrrrrrr....suck_bara_suck

När man trodde att allt lugnat sig så startar hon faen igen *suckar* Att man inte bara kan skaka av sig ohyran som limmar på en........:( varför kan hon inte bara droppa av,  försvinna, gå upp i rök eller nåt.......
 
Allt startade med att jag råkade ha en ÅSIKT om, kallar henne X, och hennes konsumerande av läkemedel.
X har varit en vän till mig sen ca 10 år tilbaka. Har bistått henne med Alvedon, Dexofen, Mirtazapin mm. När jag sen påpekat att hon faktiskt fått dessa läkemedel av mig så slår hon bakut och menar på att hon enbart fått lite alvedon av mig.
 
Hon har även erhållit läkemedel av grannar som hon också nekar till. Så jag har faktiskt belägg för att säga att jag tycker hon tar andras utskrivna läkemedel utan att blinka. Men som sagt Alla är Saliga i sin egna Tro och så länge hon lever i förnekelse gällande detta är det ingen ide att tjafsa om det heller.
 
Men efter denna fars så tog X mer och mer avstånd från vår vänskap, inte för att jag satt hemma och grät över detta, tyckte bara det var dålig stil att inte säga något till mig, utan springa runt och dynga skit om mig till grannarna istället, spec. de grannar som umgicks med mig.
 
Kort därefter började X att intensivt umgås med en av grannarna här och hennes 19 åriga dotter. Detta skulle visa sig vara det som spårade ur totalt i grannskapet. Denna lilla dam på 19 år, som vi kan kalla Y och sen tar vi och lägger till X där, det visade sig vara en kombination av dess like. Snabbt sjönk X till Ys åldersnivå,  trots Ys 19 år beter hon sig som om hon inte lämnat "Kiss & Bajs Stadiet"  Efter att ha startat nån form av Krig gentemot mig utan gensvar Ger dom sig på min dotter via hennes blogg. Kommentarer som inte ens har med blogginläggen min dotter lagt ut ramlade in. 
 
Förstår fortfarande idag INTE varför dom gav sig på min dotter, hon hade inte gjort dom ett enda skit. Det haglade in sms från X&Y både till min och min dotters mobil.De bankade på min dörr mm. Dom betedde sig som två instabila psykopater. När jag och min dotter började igga dom för att få vara ifred från dom, lugnade sig läget en aning, för att sen trappas upp igen av X, då mot mina grannar längre bort som umgås med mig. Det kom via sms hot och skit, samtal spelades in och ja det var en jävla sörja. 
 
Dagen efter kommer X söner uppkörande på gården, för att efter vad hon skrivit i sms gå hennes ärenden. Patetiskt!!! Det hela slutade med att sönerna tog med sig X hem och vi fick lugn och ro, för Y är inte lika styv i korken när X inte står bakom henne och stöttar upp.
 
Sen har vi haft några veckor med lugn och ro fram till episoden i tvättstugan i veckan, då lilla råttan Y lämnade ifrån sig en tvättstuga som var så jävla snuzkig så jag kunde spy på den. Hade ungjäveln kommit ut så hade jag sopat golvet med henne just då. Lade ut kort på snuzket via FB och fick då påhälsning av den lilla råttans mamma som var irriterad över att jag inte tagit det via henne utan gått via FB. Har man en unge som inte kan hålla rent runt omkring sig kanske man inte ska låta henne härja i en gemensam tvättstuga heller, eller?
 
Hur som haver så råkade jag även denna dag ha en egen åsikt om vem som sitter och "vaktar" min dotters blogg. Och vips så hade jag den lilla irriterande 19 åringen åter på sms, där hon via meterlånga sms bedyrade att hon inte varit på min dotters blogg på flera veckor.....jaja.....solen är säkert Grön åxå....efter en del sms kom det ändå fram att den lilla råttan varit på en blogg just den dagen...och gissa vilken Blogg? hahaha....just det MIN DOTTERS.....men...va faen,,,,,hon hade uh inte vart där på flera veckor....hmmmmm.....jaja....men hon är juh RakRyggad säger hon och ingår inte ärlighet i det ordet? hmmmmm...kanske var det RYGGRADSLÖS hon va ...hmmmm...eller? Ja skit samma...Ryggradslösa djur finns det juh åxå.... ;)
 
Dagen efter började det igen Y var åter igen på min dotters blogg, där hon Aldrig sitter för hon har juh sååååå mycket annat att stå i...hmmmm...Undra hur psykiskt stabil man är när man inte längre vet var man är och surfar på Internet......Sms;en börjar åter att hagla till min dotters mobil från henne...Det Tragiska eller ska man kalla det "det roligaste" med den här bloggen är att sitter och läser min dotters blogg och "inbillar" sig att allt hon skriver där skulle handla om henne....Är inte det ett schizofrent symtom?...eller? Ja sannerligen är det i alla fall inte ett friskt beteende.
 
Min Dotter bloggar om sig själv, sitt liv och sina tankar inte om någon jävla instabil "pissråtta" som fortfarande är kvar i "Kiss & Bajsåldern".
 
Och sen blev det tyst fram till idag...Då startar skitsnacket till grannarna....Det är såååååå sjukt det dom håller på med så man tycker synd om dom. Om man tänker på att det hela startade med att X surade på mig och för att komma åt mig drar man med ett helt grannskap ner i deras jävla dynghög.
 
Kan låta hård men undrar faen inte om dom där två uppvisar ett psykopatiskt beteende...hmmm Låter de lärda i Lund dividera om den saken, men jag har ju enl. svensk lag rätt till att tycka i alla fall.
 
När jag var 19 år hade jag klippt navelsträngen med mina föräldrar och upptäckt världen utanför "livmodern" Kanske dags att denna lilla 19 åring börjar tänka på att det finns ett liv utanför "livmodern" åxå. Det är inte normalt att vara 19 år, sitta och tjafsa med gamla kärringar, leta intriger, och sitta inlåst utan en social kontakt med jämnåriga. Det är i mina ögon inte ett friskt beteende. Näe skaffa dig en utbildning eller ett jobb och umgås med världen utanför så kanske du mår bättre inombords och ser att hela Livet går inte ut på att leva via Internet, och andras bloggar mm. 
 
Det är inte klokt att TVÅ personer ska få hålla på att trakassera ett område på detta sättet. Dom hänvisar hela tiden till hur rakryggade dom är och inte har några lik i sina garderober......men för faen X Glöm inte att vi var vänner i 10 år och jag vet att det även knackar på dörren innifrån din garderob!
 
En sak har jag lärt mig i Livet....Går man runt och utger sig för att vara helt felfri....så är det för att dölja en fasad som man inte vill ska komma upp till ytan....Har lärt mig att man inte ska ha för mycket me såna människor att göra.
 
Vet att jag kommer att få skit för detta inlägget den dagen Y hittar det, men who cares? enl. henne själv har man ju rätt att blogga om vad faen som helst så länge man inte "kränker" någon personligen i bloggen och jag har juh inte heller hängt ut någon .....
 
Och till X & Y...besvära er INTE med kommentarer......för dom publicerr jag inte ändå...vill inte skita ner min blogg med era kommentarer....eller bättre upp...Stoppa upp dom nånstans där Solen inte skiner så kanske det kan bygga upp lite ryggrad så ni slipper gå runt och vara ryggradslösa livet ut!
 
Puzz & Kram till ALLA med lite stake och ryggrad!!!  ;)
 
 
 
 
 
 
 

Så jävla snuzkigt!!!

Tvättdag!!! Och Vad möts man av??? Jo Grannens jävla unge har tvättat och lämnat kvar sin skit efter sig. Det hör faenimej till uppfostran att städa bort sin skit efter sig!!!! Hade ungen kommit ut i tvättstugan hade jag faen sopat golvet med henne!!!
 
Varsågod   lite bilder titta och njut....Urk
....
 
.