marielindberg.blogg.se

Målat lite idag

och även hunnit med en liten middagslur.......Blev Kaffe hos grannen Åsa efteråt och sen en tur med grannarna till Gällstad och handlat lite ..... Värk och trötthet som det ska vara, men ska inte klaga, finns de som har det värre. Appropå Lucia.......Får man fira det??? Hon är ju VIT?????? Är inte det ett hån mot oss svenskar ????
 
 
Stjärngossarna är ju Kukluxklan och såna kan man juh inte heller ha i ett oskuldsfullt Luciatåg....och vi kan ju inte heller klä Lucia i mörk klänning....för då hånar vi juh vissa invandrare och vad ska Lucia bjuda på? Pepparkakor? Näe det går juh inte även där hittar vi fördomar. Så Luciatåget bör väl vara Lucia utan kläder utan ljus i håret och kanske kan hon bjuda på en skorpa då?
 
Och sen får hon lämna pepparkaksgubbarna hemma annars får vi protester från typ Afrika mm. Undra om vi får se Tomten i år eller är han ett hån mot dom som lider av Testosteronbrist???? Ja sicken värld vi lever i....Ska göra pepparkakshus nu....eller va tänker jag på ...hmmm Kan juh inte göra hån av Flyktingbostäderna......;(
 
Sicken Jul det blir nu i Dagens Sverige.......men Billig ;)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: