marielindberg.blogg.se

Borås...

antagligen idag ;) Handla lite mat och känner för att kika på en tv till sovrummet ;)
 
50tum kostar inte så mycket nu såg jag i reklambladen så fundilerar på att köpa e såda att hänga på väggen där ine så man kan ligga och kika på TV när värken däckar en ibland. Ska kolla på en större Laptop åxå och sälja av min lilla Laptop i så fall, om jag hittar nån som passar.
 
Ska kolla med grustaget i ramnaslätt åxå och fixa smågrus till hundgården så vovvarna slipper gyttjebad där när det regnar i fortsättningen. Gruset kostar inte så mycket men transporten kostar ett par tusen istället ;)
 
Längtar lite till våren nu så man kan börja pyssla lite ute Har inte gjort så mycket av tomten ännu, men ska börja med det i vår. Staket runt hela tomten, nytt nät runt hundgården med mindre maskor, tak till baksidan, soldäck till framsidan, måla vita fönsterlister och plantera lite blomsterlökar står på listan att fixa under denna våren. Så får se hur mycket som man orkar och hinner med. Har även blivit erbjuden hjälp från en "vän" så ska nog kunna få listan gjord i vår/sommar ;)
 
Ska fräscha upp The Black Pearl en del åxå och ev. sälja den till hösten för att ge plats åt en nyare "pärla"
 
Känns som man börjar ett helt nytt liv nu och mår mycket bättre i själen idag än för ett år sedan ;) Tror det är bra att rensa upp i sitt liv ibland man får lite annan syn på världen då.
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: